Rad na rodno uvjetovanom nasilju koristeći kazališne tehnike

Terme Jezerčica, Donja Stubica
8. – 11. 11. 2007.

Image 

U radu seminara sudjelovalo je 20 osoba, profesora i profesorica iz srednjih škola i učeničkih domova iz Osijeka, Križevaca, Zadra, Karlovca, Ogulina, Krapine, Pregrade, Rijeke, Preloga, Bedekovčine, Pakraca, Metkovića, Đurđevca i Zagreba. Voditelji/ce seminara su bile: Vedrana Kobaš, Nataša Bijelić i Vili Matula.

Opširnije...
 
Rad na rodno uvjetovanom nasilju koristeći tehniku stripa

Terme Jezerčica, Donja Stubica
25. – 28. 10. 2007.

Image 

Na seminaru se sudjelovale/i  profesorice/I iz srednjih škola i članovi/ice udruga mladih iz Požege, Splita, Rijeke, Knina, Zagreba, Lepoglave,  Velike Gorice, Siska i Križevaca.  Cilj seminara je bio unapređenje znanja i vještina potrebnih za rad s mladima koristeći kreativnu tehniku strip. 

Opširnije...
 
Rad na rodno uvjetovanom nasilju koristeći tehniku filma

Terme Jezerčica, Donja Stubica
18. – 21. 10. 2007.

Image

U radu seminara sudjelovalo je 17 osoba, profesorica iz srednjih škola, osnovnih škola i učeničkih domova iz Osijeka, Požege, Splita, Karlovca, Pule, Ivanić Grada, Zaboka, Opatije, Zagreba, Čazme, Virovitice, Koprivnice i Bjelovara.

Opširnije...
 
Rad na rodno uvjetovanom nasilju koristeći novinarstvo

Terme Jezerčica, Donja Stubica
04. – 07. 10. 2007.

Image 

U radu seminara sudjelovalo je 13 osoba, profesorica i profesora iz srednjih škola iz Osijeka, Požege, Šibenika, Samobora, Makarske, Belog Manastira, Orahovice, Bjelovara, Čakovca, Zadra i Pakraca.

Opširnije...
 

Cesi 2007 - 2008 / powered by Joomla and NGO Studio