Održana tribina u Samoboru

U Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru održana je posljednja u nizu tribina "Šutnja nije zlato". Gošće na tribini bile su Iva Šulentić i Emina Arapović. Pročitajte u nastavku kako nam je bilo!

Image
Emina Arapović i Iva Šulentić

Opširnije...
 
Održana tribina u Splitu

U Splitu je 6.05.2008.u Pučkom otvorenom učilištu održana tribina Šutnja nije zlato na kojoj su govorili Luka Nižetić i Emina Arapović. O čemu se govorilo pročitajte u nastavku!

Image
Emina Arapović i Luka Nižetić

Opširnije...
 
Održana tribina u Zagrebu

U Zagrebu je u Gimnaziji Lucijana Vranjanina održana treća po redu tribina o nasilju u adolescentskim vezama. Gosti/gošće tribine bili su: Luka Nižetić, Ida Prester i članice grupe Angels: Matilda Oroši i Martina Begčević. U nastavku pročitajte kako nam je bilo! 

Image
Matilda Oroši, Martina Begčević, Luka Nižetić i Ida Prester

Opširnije...
 
Tribina u Rijeci

Druga po redu tribina o nasilju u vezama održana je u RIJECI. Na tribini su govorili Luka Nižetić i djevojke iz grupe Angels. Pročitajte kako nam je bilo!

Image
Nataša Bijelić (CESI), Luka Nižetić, Martina Begčević, Tea Mišković i Sanja Cesar (CESI)

Opširnije...
 
Tribina u Osijeku

Održana je tribina za mlade o nasilju u partnerskim odnosima u OSIJEKU. U nastavku pročitajte više o tome kako nam je bilo!

Image

Opširnije...
 
Uskoro tribine o nasilju!
Tokom travnja i svibnja održati će se tribine namijenjene mladima u Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu o nasilju u partnerskim odnosima pod nazivom "Šutnja nije zlato".  Na tribinama će kao posebni gosti/gošće govoriti i poznate osobe koje svojim primjerom mogu promovirati nenasilje, toleranciju i ravnopravne odnose između muškaraca i žena. A posebni gosti/gošće će biti: Luka Nižetić, Ida Prester, Ivan Dečak iz grupe Vatra, glumica Nela Kočiš i grupa Angels.
Opširnije...
 

Cesi 2007 - 2008 / powered by Joomla and NGO Studio